+36/1 312 53 47 HU | EN

Yucatán-félsziget – Isla Mujeres hosszabbítás
Feliratkozás hírlevélre

7 nap a korallok világától a yucatáni maja örökségig - A holtak ünnepe és a maja ösvény (Mexikó-Guatemala) program hosszabbítása

Részletes program:

1. nap: GUATEMALA CITY– CANCÚN

Reggeli után Guatemala Cityből elrepülünk északra és visszatérünk a csodálatos Karib-tenger partjára, de immár Yucatán legnépszerűbb nyaralóhelyén kezdjük meg a hosszabbításunkat. Szállás: Cancún

2. nap: MÉRIDA ÉS KÖRNYÉKE

Pihenős reggelünk után megkezdjük félsziget túránkat. Előbb az ezeréves Uxmalt látogatjuk meg és annak különleges, misztikus épületeit, majd Mexikó egyik gasztronómiai központjába tartunk. Séta Méridában. Szállás: Mérida.

3. nap: MÉRIDA – CHICHÉN ITZA – TULUM

Reggeli után kelet felé tartunk. A nap egyik fő látnivalója Chichén Itza, amely egykor Közép-Amerika legragyogóbb szakrális városa és a Tollas Kígyó kultusz központja volt. Felkeressük a Főpap Sírját, az Obszervatóriumot, az Ezer Oszlop csoportját, a Harcosok Templomát és a Jaguárok Templomát. Délután egy másik világhírű maja romterület következik Kr.u. a 14.századból, Tulum, mely méreteivel és egyedi fekvésével bűvöli el a látogatót. Kora este és másnap reggel fürdőzési lehetőség a Riviera Maja türkiz vizeiben, a csodálatos építmények panorámája előtt. Szállás: Tulum.

4. nap: TULUM- ISLA DE MUJERES

Kényelmes reggelink után visszaindulunk északra, majd átkelünk Mexikó egyik paradicsomi kis szigetére, Isla de Mujeresre. Pihenés. Opcionális program lehetőség: elmerülés a csodálatos víz alatti múzeum világában. Szállás: Isla de Mujeres.

5. nap: ISLA DE MUJERES

Szabad program, pihenés a csodás szigeten. Szállás: Isla de Mujeres.

6-7. nap: ISLA DE MUJERES – CANCÚN – BUDAPEST

Átszállással hazautazunk Budapestre. Éjszaka a repülőn. Jó pihenést kívánunk!

Önnek ajánljuk

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság

katalógus letöltése (PDF, 15 MByte)