+36/1 312 53 47 HU | EN

Egy pont a Csendes-óceánban: a Húsvét-sziget hosszabbítás
Feliratkozás hírlevélre

6 nap hosszabbítás az óriásszobrok társaságában (a Patagónia, Tűzföld és a kontinens vége program hosszabbítása)

Részletes program:

1-2. nap: Budapest - Santiago de Chile

Elutazás európai átszállással Chile fővárosába a Húsvét-sziget hosszabbításon résztvevőknek. Elfoglaljuk szobáinkat és kicsit megpihenünk a hosszú repülőút után. Délután közös városnézésre megyünk. Szállás: Santiago de Chile.

3. nap: Santiago de Chile - Húsvét-sziget

Lenyűgöző – közel öt órás – repülés következik Santiago de Chiléből a Húsvét-szigetre (Rapa Nui). A szigetre érve kulturális akklimatizáció következik. Szállás: Hanga Roa.

4-5. nap: Húsvét-sziget

Két nap alatt járjuk be a mindössze 163 négyzetkilométeres sziget csodáit: Ana kai tangata barlang a madárembereket ábrázoló festményeivel, Rano Kau (vulkán és krátertó), majd a Rano Raraku: szintén vulkán és krátertó, a hegy oldalából kifaragott óriásszobrokkal; Orongo, a madárember-kultusz fő színhelye. Megcsodáljuk az Anakena-öblöt, ahol a legenda szerint Hotu Matua, a szigetet felfedező polinéz „király” és kísérete partra szállt. Tovább buszozunk Vinapu Ahuhoz, ahhoz a közel 1200 éves szentélyhez, ahol Thor Heyerdahl végzett régészeti kutatásokat. Hanga Poukura, Ahu Akivi, Puna Pau, Hanga Kio’e, Ahu Tahai: a sziget óriásszobrai. Szállás: Hanga Roa.

6. nap: Húsvét-sziget - Santiago de Chile

Menetrend szerint visszarepülünk Santiago de Chilébe. Pihenés, szabadprogram. Szállás: Santiago de Chile.

Önnek ajánljuk

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság

katalógus letöltése (PDF, 15 MByte)