+36/1 312 53 47 HU | EN

Kedves Utazóink, Barátaink! Kedves Érdeklődő!

Minden közösség életében eljöhet az a pont, amikor a régi értékek mentén újra szervezi Önmagát. Ez a pont nálunk is elérkezett. Mindenki, aki megalakulásunktól, 1998-tól követi az Agra tevékenységét tudhatja, hogy egy dologból biztosan nem engedtünk, a minőségre törekvésből. Mind az utaskapcsolataink esetében, mind az utak programjainak és szolgáltatásainak kialakításánál ez volt az elsődleges szempont. Tényleg szakértő csoportvezetőinkkel közösen, minden utat műhelymunka hozott létre. Kerültük a sablonokat és a legnehezebbnek ígérkező úti célokat is egy egészséges kockázatvállalás mentén, de bevállaltunk. Jemen, Líbia, Irak, Irán, Algéria, Szíria állandó agrás célországoknak számítottak. Az ezen országokban és többi ázsiai- és latin-amerikai alap utunknál sikerült kicsiszolnunk egy stílust, amihez minden körülmények között ragaszkodni fogunk a jövőben is.

Stábunk a kezdetektől egy értékazonosság mentén szerveződött. Szerettük volna a legmagasabb szintű élményt nyújtani az utazóinknak, de úgy, hogy a különleges helyszíneken igazi bennfentesnek érezhessék magukat. Mindig az volt a célunk, hogy a legjobb hazai térségszakértők és minőségi helyi partnerek együtt munkálkodjanak a látottak megértésén és a helyszín megélésén, mindamellett, hogy odafigyeltünk a szervezés és a szolgáltatások magas színvonalára is. Ennek egyik legfontosabb garanciája az Agrában gondoskodásával, odafigyelésével, hozzáértésével az út csoportvezetője volt mindig és marad is.

Alakult a világ körülöttünk és alakul most is, de úgy érezzük pozitív missziókra mindig szükség lesz, így a jelenleg nyilvánvalóan nem utazható területek helyett új és hasonlóan izgalmasakat kutatunk fel és igyekszünk ott a legjobb programokat kialakítani utasközönségünknek.. Minden elemében professzionálisan igyekszünk Önöket megszólítani és az utakon kiszolgálni, de a lényeg nem vész el, az eltérő kultúrák közötti megértés és a kapcsolatfelvétel támogatása, a legpozitívabb utazási élmény biztosításán keresztül. Élmény, kaland, megértés, elfogadás. Ennek jegyében várjunk Önöket augusztustól új, saját Agra központunkban, a Bartók Béla úton.

Nagy Elek

ügyvezető, tulajdonos

Fejes László

stratégiai igazgató, tulajdonos

Történetünk

Több mint másfél évtized tapasztalatával a hátunk mögött felismertük, hogy az utazás voltaképpen útkeresés.
A különlegeset, szépet, ismeretlent kutatva keresünk utakat a magunk számára ahhoz, hogy többek legyünk. Amikor határokat lépünk át, saját határainkat akarjuk átlépni. Ha új utakat keresünk, valójában mindig az Utat keressük. Mi abban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak, hogy utakat találjanak. Azokat keressük, akikben ugyanúgy él az útkeresés vágya, mint bennünk. Azt vállaljuk, hogy a sok más, utaztatással foglalkozó cég mellett mi olyan társaság leszünk, amely utat nyit a keresőnek az ismeretlenhez; rajta keresztül pedig a valódi Ismeretlenhez, vagyis önmagához.

1998-ban alakultunk. Hivatalosan májusban, nem hivatalosan a Dzsungel Caféban néhány hónappal korábban. Négy fiatal, akik elhatározták, hogy utazni, horizontot tágítani, megszokott határokat átlépni márpedig kell.
Első utunk igen ambiciózus volt: Iránba vittük a kalandvágyókat – igazi közvetlen tapasztalat volt Perzsiáról! A következő években társaságunk is, és a velünk utazni vágyók köre is jelentősen bővült. Indulunk Marokkóba, a Közel-Keletre, Dél-Amerikába. 2000-ben már tizenkét utat viszünk! 2001-ben a világ arculata megváltozik: az utazókedv - érthető okokból megcsappanni látszik. Hűséges utasainknak és vezetőink ötletességének köszönhetően azonban az Agra hamar talpra áll. 2003-ban már 13 remek úton tartanak velünk: Tibetbe, a Baltikumba, Jemenbe. Megjelenik első könyvünk, az India ezer arcát bemutató „Istenek gyermekei”. Mire tízévesek leszünk, 28 úton 424 utas tart velünk. A következő öt évben könyvek kiadásában segédkezünk, előadóesteket, kiállításokat szervezünk. Támogatjuk a Kőrösi Csoma Sándor által lakott zanglai palota rekonstrukciós munkálatait.

Persze fő profilunkról, az utazásról sem feledkezünk meg: a Kaukázus, a Szentföld, Belső-Ázsia, Afrika, Madagaszkár, hogy csak néhányat említsünk. Keressük az új utakat, a ránk váró kalandokat, a lehetőségeket, és várjuk azokat, akik fáradhatatlanul keresik az újat.

Agra - Társ az ismeretlenhez!

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság