+36/1 312 53 47

Éjszaka a Halong-öböl egyik luxusdzsunkáján

A világunk hét természeti csodája közé nagy egyetértésben beszavazott Ha Long-öböl nem véletlenül lopta be magát oly sok ember szívébe. Ez, a gyakorlatilag minden időjárási viszonyban egyformán festői, káprázatos formáival és színeivel szinte egyedülálló földrajzi tünemény valóban páratlan a maga nemében.

A fényviszonyok függvényében türkizkéktől a méregzöldig változó színekben pompázó tengerből mészkősziklák emelkednek ki itt, fejükön zöld bozótos növénykorona, némelyikük lábánál még homokos tengerpart is akad.

Minden kényelemmel felszerelt úszó szállodák járják ezeket a vizeket, mindig pompás kilátással, komfortos kajütökkel, változatos programokkal és látogatásokkal. Cseppkőbarlangok, úszó falvak, emlékezetes gasztronómiai meglepetések és pazar tengeröblök várják az idelátogatókat – mi sem tehetünk mást, minthogy egy ilyen luxusdzsunkán egy napot és egy éjszakát töltünk itt a hullámok hátán, a bőkezű természet vendégeként.

Egzotikus utazásainkon a kihagyhatatlan látnivalók és a szakértő vezetés mellett különleges kulturális élményekkel is szeretnénk gazdagítani utasainkat. Programjaink kiemelt értékeiről ilyen bejegyzésekben olvashatnak, ami segíthet a nagy kaland tervezésében. A Halong-öböl legközelebb Vietnam körutunk látnivalója. Útra fel!