+36/1 312 53 47

Kedvezményes időszak november 30-ig

Társaságunk november 23-i nyílt napja nagy sikert aratott, köszönjük a sok érdeklődő utazó látogatását!

A nyílt napra meghirdetett utazási kedvezményünket nemcsak a rendezvényen, hanem további hét napig nyújtjuk utasainknak és leendő utasainknak. A katalógusunkban és a honlapunkon meghirdetett útjainak programárából 5 százalék kedvezményt nyújtunk Önnek, ha 2019. november 23-a és 30-a között befizeti az előleget. A kedvezményt összevonhatja a törzsutasprogram kedvezményével. Sajnos, az előfizetési kedvezményt ezenfelül nem tudjuk adni. Reméljük, ezzel együtt is vonzónak találja az ajánlatunkat.

A kedvezmény részleteiért kérjük, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, a +36/1 312 53 47 telefonszámon, illetve a következő email címeken:

Balla Emese – emese.balla@agra.hu

Horváth LÍvia – livia.horvath@agra.hu

Pánczél Ágnes – agnes.panczel@agra.hu

Ön megkapja a kéthetente küldött elektronikus hírleveleinket? Az utóbbi hónapok tapasztalata mondatja velünk, hogy érdemes gyorsan megnyitnia, hogy ne maradjon le egyetlen Önt érdeklő eseményről sem. Novemberi rendezvényünk néhány órán belül betelt, és mivel kreativitásunk határtalan, hasonló folytatásra számítunk. 😊

Ha eddig nem kapott elektronikus hírlevelet, de a fentiekről szeretne tájékoztatást kapni, és van e-mail címe, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre, amelyet akár negyed perc alatt elvégezhet ezen a linken, vagy kérjük, forduljon munkatársainkhoz. Ha lehetősége van rá, kérjük, kövesse Facebook oldalunkat: www.facebook.com/agrautazas, hogy naprakész információkat kapjon.

Köszönjük, hogy velünk utazik,
üdvözlettel,
az AGRA stábja