+36/1 312 53 47

Akciós időszak és kedvezmények 2017-ben is

Kedves Utasaink! Szeretnénk néhány fontos fejleményről és újdonságról beszámolni árazásunkkal, törzsutas- és előfizetési kedvezményeinkkel, valamint akciós időszakunkkal kapcsolatban!

Rendkívül versenyképes árak

Idei útjaink alkotása során nagy hangsúlyt kapott, hogy árazásunk minden értelemben összevethető legyen versenytársaink kínálatával. Ez annyira jól sikerült, hogy sok esetben már napra vetítve is a legkedvezőbb ajánlatokat tudjuk biztosítani Önöknek a különleges útvonalak és a programok legmagasabb szintű tartalmi minőségének megőrzése mellett. Az árazás tekintetében emellett visszatérünk a két évvel ezelőtti megjelenítési szerkezethez: külön választottuk a programárat és repülőjegy költségeit. Reméljük, ez a változtatás erősíti az áttekinthetőséget és segíti döntésüket.

Törzsutas kedvezmények

Ezzel összhangban átalakítottuk törzsutas-kedvezmény programunkat! Már a 3. úton kedvezményben részesülnek utasaink, mégpedig 5%-ban, míg a 6. úton a kedvezmény eléri a 8%-ot a programárra vetítve. Ezt az engedményt minden utasunknak biztosítjuk, aki a rendszernek megfelelő számú úton vett részt, illetve közvetlenül irodánkban jelentkezik az útra.

Új előfoglalási kedvezmény

Idén bevezetjük az előfizetési kedvezményt is! Ennek értelmében az útra befizetők további engedményben részesülhetnek: ha az előleg megfizetésére az út indulása előtt 6 hónappal kerül sor, akkor 3%, ha 4-6 hónappal előbb akkor 2% extra kedvezményt tudunk biztosítani!

-10% az akciós időszakban: 2017. március 13-31.

Végül, az új katalógus megjelenéséhez igazítva idén is meghirdetjük hosszú évek óta sikeres, akciós időszakunkat. Az ebben az időszakban előleget befizető utasaink idén 10% kedvezményt kapnak a katalógusban meghirdetett utak programárából. Ez az egyszeri ajánlat a már előleget befizetett utasaink hátralék összegébe is beszámítható és más kedvezményekkel nem vonható össze.

Jöjjenek velünk, utazzunk együtt, csodálatos és izgalmas helyek, tájak, találkozások várnak ránk 2017-2018-ban is Costa Ricától Szudán piramisain át Borneó ismeretlen világáig!

Üdvözlettel: az Agra stáb

Egzotikus körutazások az Agra 2017-2018-as kínálatában
Egzotikus körutazások az Agra 2017-2018-as kínálatában