+36/1 312 53 47 HU | EN

Pihenés és tanulás egy ajúrvéda faluban hosszabbítás (Keralai gyógytúra - Dél India)
Feliratkozás hírlevélre

6 nap / 5 éjszakás program csomag magyar vezetéssel

Részletes program:

1. nap: Megérkezés Palakkadba

Reggeli után Palakkadba utazunk, ahol egy ajurvédikus gyógyító központban töltjük az elkövetkezendő napokat. Az UNESCO világörökséghez tartozó Nyugati-hegyláncok lábainál található hely az ősi indiai térrendezés (vastu shastra) alapján épült meg a természettel teljes összhangban. Ez az autentikus környezet hozzásegít a lelassuláshoz, a zavartalan pihenéshez, töltődéshez és a különféle gyógyító technikákkal együttesen fejti ki hatását. A szállás luxus villákban lesz, melyben a keleti kényelmet, a nyugati komfortot és az otthonosságot egyszerre lehet élvezni.

2-5. nap: Pihenés - töltekezés egy ajurvédikus faluban

Ebben a pár napban nincs is más dolgunk, minthogy élvezzük az ajurvédikus szolgáltatásokat, kényeztetéseket. A belső és külső megújulást különböző, kezelések teszik teljessé. A napi program része a gőzfürdővel kombinált masszázs, a reggeli jóga és az esti meditáció és a púdzsák (hindu ritual, istentisztelet) teszi teljessé. A tápláló és finom vegetáriánus ételek (reggeli, ebéd és a vacsora) is az ősi, ajurvédikus rendszer szerint készülnek. Minden héten egy, az ajúrvédáról, valamint a jógáról szóló előadás, illetve ajúrvédikus főzés bemutató színesíti a programot. A komplexumban fitness terem, medence és könyvtár is működik. Lehetőség van egyéni konzultációkat, kezeléseket is igénybe venni és maga a környék is számos szépséget, templomot, látványosságot rejt azoknak, akik az aktívabb pihenést választanák.

6-7. nap: Hazautazás

Indulás Kochiból, és átszállással érkezés Budapestre.

Önnek ajánljuk

Kapcsolódó kult bejegyzések

Kálacsakra 2014. június, Leh, Ladak, Északnyugat-India

Bizony hangulatokat szeretnénk veletek megosztani. Ezúttal a nemrég befejeződött Kálacsakra beavatás a képek témája. Volt szerencsénk egy csoporttal kint járni a két hetes esemény sorozat első napján és Somogyi Richárd valamint Pálmai Viktor jóvoltából megosztunk veletek pár, szerintünk nagyon érdekes, első kézből származó képet.

Japán ünnepel - 1. rész

Idei Japán nagykörutunkon egy igazán különleges harci fesztiválon is részt veszünk majd Himedzsiben. A Nada no Kenka Matsuri alkalmával hét csapat küzd meg egymással. A fiatal férfiak hatalmas hordozható szentélyekkel a vállukon esnek egymásnak, a cél a másik csapat ledöntése a lábáról. Két részes cikkünk Japán nagy felvonulásait veszi sorra. Agra - Társ az ismeretlenhez

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság

katalógus letöltése (PDF, 15 MByte)