+36/1 312 53 47 HU | EN

Reich Erika

Végzettség közgazdász
Beszélt nyelvek angol, perzsa

Szakmai tapasztalat

Közgazdász vagyok, aki imád utazni, és lenyűgözi a közel-keleti kultúra. Budapest leghíresebb csokoládébárjának vagyok a tulajdonosa közel 14 éve. Ott ismerkedtem meg volt férjemmel, aki egy perzsa ‘herceg’. Budapesten dolgozott, a csokibáromban volt törzsvendég, mint utólag kiderült nem a csoki miatt járt oda..:) Sokat faggattam Iránról, hogy élnek ott a fiatalok, mit esznek, mi teszi őket boldoggá, és mennyire büszkék a kultúrájukra. Akkor még nem gondoltam, hogy mindezt magam is megtapasztalhatom nemsokára.

2016-ban jöttem vissza Iránból, ahol 6 évig éltem perzsa férjemmel, Babakkal. Rengeteget utaztunk, és ragaszkodtam ahhoz, hogy dolgozhassak Teheránban, miután elvégeztem a nyelviskolát. A magyar követségen kezdtem, majd trénerként jártam keltem az országban, rengeteg emberrel kerültem munkakapcsolatba, sok-sok iráni hölggyel volt lehetőségem beszélgetni életről, szokásokról, vágyakról. Az utolsó években találtam egy iráni befektetőt a csokoládé manufaktúrámhoz, amit az utolsó napig sikeresen üzemeltettem. Iránban imádnak mindent, ami édes és mindent, ami külföldi. Nagyon kíváncsiak, mi európaiak milyen emberek vagyunk, hogyan élünk.

Csak jó tapasztalatom volt az iráni emberekkel, nagyon barátságosak, kedvesek. Örülök, hogy hazatértem Magyarországra, de az a 6 év volt életem legizgalmasabb időszaka. Eltökélt szándékom, hogy másoknak is megmutassam, hogy valójában milyen csodálatos, elvarázsolt hely Irán!
Hivatkozások

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság

katalógus letöltése (PDF, 15 MByte)