+36/1 312 53 47 HU | EN

Hidas Gergely

Végzettség PhD, indológus
Beszélt nyelvek angol, német, hindi

Szakmai tapasztalat

2000-ben csatlakoztam az Agra csapatához, így már a kezdetektől részt tudtam venni az indiai szubkontinensre irányuló különféle utak kialakításában és megvalósításában. Vezettem családias, klasszikus, illetve nagyobb létszámú csoportokat India és a Himalája legtöbb vidékére, a környező régióban pedig Nepál, Bhután, Tibet, Bangladesh, Burma, Srí Lanka, Kambodzsa, Laosz és Indonézia földjére. Útjaim során sok különleges és érdeklődő emberrel nyílt lehetőségem találkozni, akik igényes és egyedi kulturális élményeket keresnek. Főállásban kutatóként és egyetemi oktatóként dolgozom, sokszor nemzetközi projektek résztvevőjeként.


Hivatkozások

Legfontosabb megjelent írásai:

  • A hatha-jóga lámpása (Hatha-jóga-pradípiká). Terebess Kiadó, Budapest, 2000 [Társszerzők: Kiss Csaba, Zentai György]
  • India – Istenek gyermekei. India – Children of the Gods. Mágus Design Stúdió, Budapest, 2004 [Bodó Gábor és Kallus György fotóalbuma. Társszerzők: Kiss Csaba, Zentai György]
  • Buddhizmus. L'Harmattan Kiadó, Budapest, 2013. [Társszerkesztő: Szilágyi Zsolt]
  • Baktay Ervin első indiai útja (1926-1929) In: Kelényi Béla (szerk.) Az indológus indián: Baktay Ervin emlékezete. Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum, Budapest, 2014: 97-113. o.

Útjaim

Miért utazzon az Agrával?

Szakértőkkel utazni elsősorban az élményben jelent különbséget. A megélés mélységében óriási eltérés lehet út és út között. Ha igazi társak tudunk lenni az előkészületekben is és kapunk elég időt Önöktől, az utazás dátuma előtt, akkor az alábbi előnyöket jelenti az Agra:

Ár garancia

Ár garancia

Agra szállás garancia

Agra szállás garancia

Szakértő magyar vezető

Szakértő magyar vezető

Biztonság

Biztonság

Prémium kényelem

Prémium kényelem

Extrém program-gazdagság

Extrém program-gazdagság

katalógus letöltése (PDF, 15 MByte)