Könyvbemutató – Afganisztán Más-Képp

Dr. Toperczer István régi segítője az Agrának, minőségi fotói szerepelnek katalógusunkban, rendezvényeinken, kiadványainkban. Délkelet-Ázsiai témájú fényképalbuma után most afgán élményeiről is igényes könyv született a Zrínyi Kiadó gondozásában. Ennek apropóján rendezzük meg összejövetelünket a budapesti Kossuth Klub nagytermében (Múzeum u. 7.), január 18-án este hat órától. A könyvbemutatón a szerző diavetítéses előadása segít körbetekinteni Afganisztán elrejtett vidékein, mindenkit szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Afganisztán Dr. Toperczer István képein. Az Agra Utazási Társaság rendezvénye

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

2012. szeptember 15-én következik az elmaradhatatlan évi Agra Klub második felvonása. Ezúttal az iszlám kultúra és vallási irányzatok sokféleségébe nyújtanak bevezetést előadóink: Németh Pál, Dr. Hajnal István, Dr. Anwar Aimen

A Turizmus Trend immár hagyományosan meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A díjátadó rendezvényen meglepetés várt minket: a fődíjat is nekünk ítélte a szakmai zsűri.

170 éve hunyt el Kőrösi Csoma Sándor. A Mérei Intézet, a Csoma Szobája Alapítvány és Agra Kulturális Utazási Társaság rajzpályázatot írt ki “Kőrösi Csoma nyomában” címmel.